Ejeroplysning
Nybro Låse
Kongevejen 202
2830 Virum

Adgang til dine persondata
Du kan til en enhver tid få oplyst, hvilke data om dig vi opbevarer og hvorfor. Du kan få oplyst, hvor længe vi opbevarer persondataene, og hvem vi deler dem med, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.
Anmoder du om det, kan vi oplyse dig hvilke data, vi behandler om dig, dog kan adgangen være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.
Du har ret til at tilbagekalde de persondata, du tidligere har stillet til rådighed for os. Du har også ret til at overføre disse persondata til en anden tjenesteudbyder.

Rettelse eller sletning af persondata
Hvis du mener, vi opbevarer forkerte persondata, har du ret til at få dem opdateret. Du skal blot henvende dig til os og oplyse, hvad der skal rettes.
Mener du, at dine persondata ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, vi indhentede dem til, eller hvis du mener, de bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser, kan du tilbagekalde dem.
Ved anmodning om rettelse eller sletning af persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i givet fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Indsigelse eller klage mod behandling af persondata
Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata. Du har også ret til at klage over behandlingen af dine oplysninger og data. Klage indgives til Datatilsynet.

Ændring af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik, således at vi til enhver tid overholder gældende lovgivning. Den senest opdaterede version af den til enhver tid gældende persondatapolitik kan findes på www.nybrolaase.dk
Har du kommentarer eller spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål vedrørende vores opbevaring eller behandling af persondata, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: nybro@email.dk

Cookies
Vi bruger cookies til indsamling af statistik, der kan forbedre brugeroplevelsen. Cookies er vigtige for at vores hjemmeside vises korrekt i din browser. Klikker du på et link på denne hjemmeside, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
General information om brugen af cookies på denne hjemmeside.
Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du samtidig at siden bruger cookies.

Hvad er cookies?
Cookies er små tekstfiler, der gemmes i din browser, som gør at vi kan se at din computer, smartphone, iPad eller lignende har besøgt denne hjemmeside.
Disse cookies har forskellige formål og kan fx bruges til at huske præferencer og føre statistik over besøgende hjemmesiden.

Oversigt over hjemmesidens brug af cookies.
Nødvendige cookies.
Visse typer cookies er nødvendige fx for at kunne levere tjenester, du har anmodet om. Det kan fx være et kundelogin.
Cookies til dine præferencer.
Disse typer cookies skal sørge for, at du får den bedst mulige oplevelse af vores hjemmeside. Cookies husker din navigation på siden, valg i bokse og lignende. Ingen af disse informationer kan personligt identificere dig.
Cookies for optimering og drift.
Disse typer cookies anvendes fx til at indhente oplysning om trafik til og fra hjemmesiden. Kun i begrænset omfang kan disse data identificere dig som bruger. Der bliver dog ikke gjort brug af disse data.
Dataene anvendes blandt andet i forbindelse med brug af Google Analytics, Tag Manager, Meta Trafik eller andre typer analyseprogrammer. Disse oplysninger går til servere, der befinder sig i Danmark og i udlandet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Sådan afviser du cookies.
Ved at ændre indstillingerne i din browser, kan du afvise cookies på din computer. Hvordan du ændrer indstillingerne i din browser, afhænger af, hvilken browser du anvender. Vælger du at indstille din browser, så du ikke modtager cookies, skal du være opmærksom på, at du kan gå glip af funktioner og lignende på hjemmesiden, der i givet fald ikke fungerer.

Sådan sletter du dine cookies.
Har du tidligere accepteret cookies, kan disse også slettes igen. Dette gøres i indstillingerne i din webbrowser.

Du kan eksempel skrive din adresse her