Låse

Nybro Låseservice I Virum

Nybro Låseservice er din professionelle låsesmed. Fra vores base på Kongevejen i Virum har vi i årevis serviceret borgere i Virum, Lyngby, Holte samt øvrige København og Nordsjælland.

Vi kører både for private og erhverv

Vi servicerer både private og alle typer erhverv i Virum, Hovedstaden og Nordsjælland. Vi kan rykke hurtigt ud, hvis du har et akut behov.

Så uanset om du mangler hurtig låseservice, eller du planlægger forbedringer af ejendommens sikkerhed, kan vi hjælpe med opgaven.

Vi rådgiver dig grundigt

Med mange års erfaring indenfor alle låsefagets facetter yder vi kvalificeret og grundig rådgivning, når du skal have udført låsearbejde. Vi sørger for at introducere dig til alle tilgængelige muligheder. Derfor bliver du klædt ordentligt på til at træffe det rette valg, når dine låse skal udskiftes. Vi handler med førende aktører på markedet herunder bl.a. Assa Abloy.

Kvalitetsarbejde til rimelige priser

Når du ringer til Nybro Låse, kan du være sikker på, du kommer i hænderne på en veluddannet låsesmed med mange års erfaring. Når det handler om låse tager vi vores ansvar alvorligt, og vi er ærekære omkring det arbejde, vi udfører. Og da vi er gode til at planlægge vores arbejdsdag og som regel har alt, vi skal bruge med i bilen, kan vi holde vores priser på et konkurrencedygtigt niveau.

Vores arbejdsområder

Vi ved alt, hvad der er værd at vide om låse, og vi kan også rådgive dig.

Vi tilbyder bl.a. mekaniske og elektroniske låse, forsikringsgodkendte sikkerhedslåse, terrassedørlåse, hængelåse, mellemdørlåse, vindueslåse med flere.

Vi kan også udskifte med elektromekaniske låse herunder: Motorlåse, magnetlåse, fjernbetjente låse, el-slutblik og aflåsningsmagneter.

Kontakt os

Står du og skal have udskiftet dine låse, eller har du spørgsmål til os, så ring på 4444 3433 og lad os rådgive dig til den bedste låseløsning. Du kan også sende os en mail her

slide_002

Du kan eksempel skrive din adresse her

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du brugen af cookies. Læs mere