Omkodning

Omkodning

Det er langt fra altid, det er nødvendigt at udskifte hele låsen. I de fleste tilfælde, kan man nøjes med at foretage en omkodning.

Hvis du overtager en bolig fra andre, eller du har mistet dine nøgler, er det vigtigt at få omkodet eller udskiftet låsene i boligen. Kun på den måde har du fuldt overblik over, hvem der har adgang til hjemmet.

Forsikringsgodkendte låse

Vidste du, at forsikringen ikke yder fuld dækning ved indbrud, hvis der ikke er synlige tegn på indbrud. Det er derfor vigtigt, at alle låse i dit hjem er sikkerhedsgodkendte, og du kender til alle nøglebærere. Nøgler kan let falde i de forkerte hænder, så er du usikker, så bestil omkodning af låsen. Er du i tvivl om, om dine låse er forsikringsgodkendte, kommer vi gerne uforpligtende ud og tager et kig på dem.

Andre typer sikring

Og går du og drømmer om en privatalarm, kan vi også hjælpe. Vi rådgiver grundigt, når det handler om alarmer ligesom vi også kan hjælpe med andre låserelaterede opgaver som fx låse og videoovervågning

Vi har mange års erfaring

I Nybro Låse har vi mange års erfaring med omkodning af låse. Der er ikke den lås, vi ikke har omkodet, og vi kan også omkode din. Vores låsesmede er professionelle og dedikerede. Vi videreuddanner os løbende, så vi er helt opdateret indenfor nyeste trends og teknikker.

Vi omkoder alle typer cylindere, og har du forskellige nøgler til forskellige låse, kan vi omkode dine cylindre så du kan bruge samme nøgle til alle døre.

Rimelige priser

Det er ikke dyrt at få besøg af en låsesmed. Men det kan blive dyrt ikke at få det. Vi rykker hurtigt ud og foretager omkodning af låsen, naturligvis når det passer dig bedst.

Omkodning i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Vi tilbyder omkodning af låse i hele hovedstadsområdet og Nordsjælland. Vi kan som regel køre hurtigt ud, hvis du har et akut problem.

Kontakt os

Skal du bruge omkodning, så ring på 44 44 34 33 og vi kommer ud med det samme.

slide_002

Du kan eksempel skrive din adresse her

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du brugen af cookies. Læs mere