Oplukning

Har du brug for oplukning?

Hvem har ikke stået i den uheldige situation at stå på den forkerte side af døren uden nøgle eller tilgængelig ekstranøgle, der ellers kunne have skaffet adgang? Står du i den situation, er der ingen anden udvej end at kontakte en låsesmed. Og hvem bedre end Nybro Låseservice?

Vi rykker hurtigt ud

Hos Nybro Låseservice ved vi, hvor vigtigt det er at rykke hurtigt ud, så du ikke skal stå og vente for længe. Vi rykker omgående ud og lukker dig ind, uanset hvilket tidspunkt på døgnet, der er tale om. Vi har erfaring med alle typer låse og kan hjælpe med oplukning. Vi kan hjælpe uanset om det handler om en gammel vintagelås, eller du har nyeste model med høj klassificering.

Vi foretager også oplukning af pengeskabe

Har du et pengeskab, du ikke kan få adgang til, kan vi også hjælpe. Vi udfører oplukning af alle typer pengeskabe. Så kan du ikke komme ind til dine værdier, kommer vores professionelle låsesmede ud og lukker op.

Vi har mange års erfaring

Med mere end 20 års erfaring som selvstændig låsesmed, er vi velbevandret indenfor alle typer oplukninger. Vi uddanner os løbende, så vi er helt opdateret indenfor tidens trends og teknikker.
Derfor har vi den nødvendige ballast til at udføre din oplukning forsvarligt og uden at ødelægge den eksisterende lås.

Professionelle låsesmede

Vores låsesmede brænder for deres arbejde og de er ærekære omkring levering af godt og holdbart kvalitetshåndværk, der holder i mange år. Derfor er du, hvis du benytter vores ydelser, sikret løsninger, du bliver tilfreds med på den lange bane.

Kontakt os

Har du spørgsmål, har du brug for en oplukning eller en uforpligtende sikkerhedsgennemgang af din bolig eller virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.
Vi sidder klar ved telefonerne, og vi svarer hele døgnet på telefon på 4444 3433.

slide_002

Du kan eksempel skrive din adresse her

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du brugen af cookies. Læs mere