Pengeskabe

Pengeskabe

Har du uerstattelige effekter, som du vil være sikker på, ikke går tabt i tilfælde af tyveri eller brand, anbefaler vi, at du anskaffer dig et penge- eller brandskab.

Penge- og brandskabe udgør i dag en ikke uvæsentlig del af en aktiv tyverisikring, men du bør gøre dig overvejelser om det eksakte formål med anskaffelsen, samt hvilket sikkerhedsniveau, der er påkrævet.

Det er vigtigt, du inden købet nøje overvejer, om skabet både skal kunne modstå brand og indbrud eller blot en af delene.

Forskellige typer sikringsskabe

Sikringsskabe inkluderer forskellige typer skabe til værdiopbevaring af forskellige værdier som kontanter og smykker, brandsikring af dokumenter og data, samt våbenskabe til lovpligtig sikring af våbenbeholdninger.

Overvejer du at anskaffe et sikringsskab, er der en lang række faktorer, du bør overveje, så du finder frem til præcis det skab, der er mest velegnet til dig.

Er du en privatperson, der ønsker et sikringsskab til værdiopbevaring i hjemmet, skal du formentlig vælge et andet skab end en virksomhed, der har fået et sikringskrav fra forsikringsselskabet, ville skulle.

En holdbar, langtidssikret løsning

Med et godkendt pengeskab fra Nybro Låse får du holdbar løsning i høj kvalitet, der sikrer uerstattelige effekter, så du kan føle dig tryg. Vi er specialister i at brandsikre og indbrudssikre dine værdier baseret på dine konkrete behov.

Vi rådgiver dig grundigt

Hos Nybro Låseservice rådgiver vi grundigt inden for de forskellige muligheder på markedet, så du er sikret at ende op med et pengeskab, der til fulde lever op til dine krav.

Bredt udvalg

Vi tilbyder vi et bredt udvalg af klassificerede og godkendte pengeskabe, brandskabe og deponeringsbokse i alle typer og størrelser med både elektroniske kodelåse og pengeskabsnøgler.

Kontakt os

Vil du vide mere om sikringsskabe, eller ønsker du et tilbud, så ring til os på 4444 3433 og hør mere om de mange muligheder.

pslide_008

Du kan eksempel skrive din adresse her

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du brugen af cookies. Læs mere