Låsesystemer

Hos Nybro Låseservice monterer og forhandler vi låsesystemer i højeste kvalitet. Vores låsesystemer imødegår alle sikringskrav, vi vil derfor til enhver tid kunne tilbyde dig et låsesystem, der er skræddersyet til dine forventninger og krav om sikkerhed.

Mange ældre sikkerhedssystemer lever ikke op til nutidens krav om sikker aflåsning, da det ofte er muligt at kopiere nøgler. I nye sikkerhedssystemer er nøgler som regel kopibeskyttede, hvorfor dette ikke længere er en mulighed.

Med et låsesystem har du mulighed for at give forskellige niveauer af adgang til en gruppe personer, og låsesystemer er derfor velegnede til både virksomheder, boligforeninger, institutioner og andre steder, hvor flere mennesker har brug for at kunne få adgang.

Et låsesystem kan kombineres med et ubegrænset antal undernøgler. Hvis en person i en kreds af nøglehavere taber sin nøgle kan låsesmeden ud kode den nøgle, der er mistet, og kode en ny nøgle ind i systemet.

Hvis en ansat forlader virksomheden uden at returnere sin nøgle, kan vi om kode låsen og levere ny nøgle og det er derfor ikke nødvendigt at om kode alle låsene i virksomheden.

Ring på 4444 3433 og hør mere om låsesystemer.

slide_002

Du kan eksempel skrive din adresse her

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du brugen af cookies. Læs mere